Země původu: Itálie

Rok založení: 2004

Český web Union: www.snowbitch.cz

Web Union: www.unionbindingcompany.com

Třináctý rok pro Union!

Bezchybné vázání je víc než jen mechanismus. Je to víc než nástroj. Víc než jen přesky či baseplate. Je to věc, která umožňuje perfektní spojení ridera a jeho desky. A tohle spojení znamená svobodu.

Union Bindings Company
je nezávislá značka, která si nedala za cíl nic menšího, než vyrábět nejlepší vázání na světě. S tímto cílem byla společnost založena a je mu nadále maximálně oddaná. Konstruujeme vázání pro ridery, kteří pro svůj progres udělají cokoli a očekávají, že vázání vydrží extrémní podmínky. To je důvod, proč se soustředíme v první řadě na produkt.

V prvním roce jsme vytvořili elitní a unikátní vázání, které bylo doslova nezničitelné. To dokazuje i nulový počet reklamací. Věděli jsme, že jsme položili základy pro naši budoucnost. Stále hledáme nové cesty pro zlepšování. Další dva roky jsme strávili vývojem inovativních procesů jako vstřikování hořčíku do materiálů pro vyšší odolnost. Také jsme představili naprosto nové materiály nejvyšší kvality jako DuPont a Zytel ST.

Union
udělal další obrovský posun dopředu. Reinvestujeme  do výzkumu a designu, abychom znovu pozdvihli laťku výše a dělali nejlepší vázání, která se kdy dotkla sněhu. Naše nabídka se rozrostla, náš tým se zvětšil, vzrostla take naše základna, ale náš cíl zůstal stale stejný: DODÁVAT NEJLEPŠÍ VÁZÁNÍ NA SVĚTE.

Sortiment:
Vázání (48)

V Buyer's Guide 2019 najdeš:

  • 2498 produktů,
  • v celkem 7618 variantách,
  • od 44 značek.