Země původu: Česká republika

Rok založení: 1969

Český web Sencor: www.sencor.cz/kamery

Historie značky sahá do roku 1969, kdy byla značka Sencor založena v později elektronické velmoci Japonsku a začala produkovat spotřební elektroniku, především pak autorádia a kazetové magnetofony, které se postupně staly celosvětovým hitem. V devadesátých letech se značka Sencor stala firmou evropskou. Technologický vývoj akčních kamer probíhá v ČR, značka své produkty vyrábí v Asii i v evropských zemích. Sencor se však stále hlásí k tomu nejlepšímu z tradic japonského technologického zázraku a důsledně rozvíjí všechny záměry zakladatelů značky.

V aktuální nabídce akčních kamer najdete aktuálně celkem 4 modely s rozdílnými parametry a to včetně letošních novinek, kterými jsou špičkové modely 4K5OWRB za (3999Kč) a 4K20WR (2999Kč) vybavené CMOS Sony senzory snímání. Druhý uvedený model je navíc vodotěsný bez použití plastového pouzdra. Další velice povedenou novinkou je vodotěsný reproduktor s 360° prostorovým zvukem Sirius SSS 6400N, kdy velice výkonný a čistý zvuk s hutnými basy zajišťují dva reproduktory s maximálním výkonem 30 W a dva pasivní zářiče.

Značka Sencor Action Camera sestavila před dvěmi lety také sportovní tým, kde najdete Dušana Kříže (snowboard), Robina Holuba (freeski), Máru Čejchana (skate) a Zdendu Peška (bmx). Výše uvedených sportovců si velice vážíme a proto kromě každoročního vybavení kamerkami je součástí sponzoringu také finanční budget, který jim pomáhá realizovat sport, kterým žijí. Současně je již třetí sezónu značka Sencor Action Camera partnerem K2 snowparku Freestyle Area Vítkovice a navazujících každoročních eventů. Finanční podporou se snažíme pomoci tento snowpark dlouhodobě provozně udržet a každoročně inovovat ke spokojenosti jeho pravidelných návštěvníků. Naším záměrem je část financí z prodejů vracet zpět na freestyle scénu a je na každého uvážení, zda tak opravdu činíme.

Přejeme všem příznivcům Freeride.cz povedenou zimu a radost z ježdění!!!

Sortiment:
Repro (3), Akční kamery (4)

V Buyer's Guide 2019 najdeš:

  • 2498 produktů,
  • v celkem 7618 variantách,
  • od 44 značek.