Země původu: Česká republika

Rok založení: 2014

Český web Nandej: www.nandej.cz

Značka NANDEJ vznikla v roce 2014 v České republice jako myšlenka 30ti letého Lukáše, který tehdy pracoval jako manager v pražské restaurace, jako reakce na trh v oblasti lyžařských brýlí, které sám každý rok kupoval za nemalé peníze. Po skoro nulových zkušenostech s on-line prodejem, začal realizovat myšlenku na prodej designových, funkčních a hlavně cenově dostupných brýlí.

Začalo dlouhé hledání vhodného výrobce, komunikování a počítání. Tvorba eshopu, vymýšlení marketingu, prodej auta a dalších věcí, aby bylo možné výrobu zaplatit a zboží dopravit do České republiky.

Stejně to vlastně funguje dodnes! V roce 2015 se ke značce připojil Radek - původním povolání barman.

Po prvním roce jsme si uvědomili že to celé má smysl a reakce lidí byla  pozitivní i přesto že jsme původně pouze brandovali již vyrobené produkty. V dalším roce jsme našli nového partnera pro výrobu a celé to dostalo naprosto jiný směr.

Dnes se aktivně podílíme na výrobě, navrhujeme design a podílíme se na vývoji technologií. Každým rokem se maximálně snažíme posunout vše o krok dopředu. Reagujeme na podněty zákazníků a vždy se snažíme negativní věci odstranit a v nové sezóně přinést lepší produkt než v té předchozí.

Nejsme velká firma. Celé to děláme ve dvou, od tvorby eshopu, kompletní marketing, komunikaci, balení zboží a další věci. Tvoříme komunitu lidí kteří prostě chtějí NANDAT, ať už naše brýle a helmy, nebo to prostě chtějí NANDAT lidem kolem sebe, nebo soupeřům při závodě.

Přesně proto název NANDEJ. Nebát se a vystoupit z řady, hodit za hlavu strach at už z čehokoliv a NANDAT to výzvě!

I my se každý rok snažíme NANDAT to našemu strachu z toho co když se to nepovede, co když nebude sníh a tisíce jiným myšlenkám, které nám létají v hlavě. Jednou jsme se do toho pustili a děláme to jak nejlépe umíme a budeme, dokud to půjde.

Tohle je NANDEJ.

Sortiment:
Brýle (11), Helmy (2)

V Buyer's Guide 2019 najdeš:

  • 2498 produktů,
  • v celkem 7618 variantách,
  • od 44 značek.