Země původu: USA

Rok založení: K2 Skis 1962, K2 Snowboarding 1987

Web K2: k2snowboarding.com

K2 SNOWBOARDING
Značka K2 snowboarding byla založena v roce 1987 v USA a prožila celý vývoj snowboardového průmyslu od jeho počátku. Jako jedna z vedoucích značek na světovém trhu neustále vyvíjí nové technologie, z nichž se některé staly právě tím, co dělá značku K2 snowboarding originální. Základním stavebním kamenem při vývoji K2 produktů je použití těch nejvhodnějších materiálů, ověřených konstrukcí a technických dovedností získaných během téměř 30-ti let, co se výrobě snowboardového vybavení věnuje. A protože se K2 nespokojí se standardní produkcí, snaží se technologie ve spolupráci se svým teamem jezdců a technologů neustále vylepšovat a pokračovat dál po cestě inovací tak, jako tenkrát na začátku v roce 1987, kdy byl snowboarding ještě v plenkách.

K2 snowboarding nabízí ucelenou řadu produktů pro rozdílné formy snowboardingu od klasické sjezdovky, přes freestyle, freeride, splitboarding a také novou kategorii Enjoyers, která je zaměřena především na radost ze snowboardingu. Každá z těchto kategorií je reprezentována individuálními technologiemi se zaměřením na funkčnost a činí tak snowboarding více zábavným. Zahoďte ego, denní starosti a pojďte si s přáteli snowboarding jednoduše užívat!!!

V kolekci K2 snowboarding 2017/18 najdete jak snowboardy, vázání, boty, helmy, ale také propracovaný backcountry program zaměřený na splitboarding. Značka K2 je úzce spjata s kanadskou značkou BCA, která je leaderem v oblasti backcountry vybavení, které zajišťuje vaší bezpečnost při snowboardingu (lavinové batohy, vyhledávače, sondy, lopaty, lavinové testovací sety apod..)

Značka K2 snowboarding v rámci českého trhu nejde pouze cestou prodeje, ale také podpory rozvoje snowboardingu v ČR. Proto je již pátým rokem  hlavním partnerem snowparku Freestyle Area ve Vítkovicích v Krkonoších, jehož součástí jsou také public akce a výukové kempy pro širokou veřejnost. Více info o K2 snowparku Vítkovice: @freestylearea.eu


K2 SKIS
Značku K2 založili v USA ve státě Washington roku 1962 bratři Bill a Don Kirschnerovi - proto tedy název značky K2.  Od počátku si značka šla svým směrem a vždy vybočovala z řady upnutých šponovek. Jako první na trh přišla značka K2 s kolekcí freeride a freestyle tedy twin-tip lyžemi, nebo třeba technologií opředení jádra lyže laminací.

Značka K2 skis jde již 55 let cestou inovací a svou produkcí a zaměřením se rozhodně nesnaží tlačit na sjezdovky, hlavní ideou je zábava z lyžování. Proto nabízí ucelenou řadu produktů pro rozdílné formy lyžování od klasických all-mountain lyží, přes freestyle, freeride, backcountry. Každá z těchto kategorií je reprezentována individuálními technologiemi se zaměřením na funkčnost a činí tak lyžování více zábavným.

V kolekci K2 skis 2017/18 najdete jak lyže, přeskáče, helmy, ale také propracovaný backcountry program zaměřený na skitouring. Značka K2 je úzce spjata s kanadskou značkou BCA, která je leaderem v oblasti backcountry vybavení, které zajišťuje vaší bezpečnost při backcountry lyžování  (lavinové batohy, vyhledávače, sondy, lopaty, lavinové testovací sety apod..)

Značka K2 skis v rámci českého trhu nejde pouze cestou prodeje, ale také podpory rozvoje freestyle lyžování v ČR. Proto je již pátým rokem hlavním partnerem snowparku Freestyle Area ve Vítkovicích v Krkonoších, jehož součástí jsou také public akce a výukové kempy pro širokou veřejnost.
Více info o K2 snowparku Vítkovice: @freestylearea.eu

Sortiment:
Snowboardy (103), Vázání (28), Boty (34), Helmy (37), Splitboardy (4)

K2

V Buyer's Guide 2019 najdeš:

  • 2498 produktů,
  • v celkem 7618 variantách,
  • od 44 značek.