Země původu: Německo

Český web Good Boards: shop.snowboardel.cz/manufacturers/157-good-boards

Web Good Boards: goodboards.eu

GOOD Boards jsou ručně vyráběné snowboardy s maximální důrazem na kvalitu materiálů. GOOD Boards používají veškerý potenciál houževnatého dřeva od evropských dodavatelů. Specialitou jsou extra dlouhá a široká snowboardová prkna, která dnes u velkých značek nenajdete. Pokud máte velkou nohu a hledáte prkno delší než 168cm jste na dobré adrese.

Firma GOOD Boards se sídlem v Ammersee nedaleko Mnichova vyrábí poctivé desky na board sporty. V repertoáru GOOD Boards najdete kvalitní snowboardy, wakeboardy, kiteboardy a lyže. Základem každého výrobku od Good je poctivé dřevěné jádro a kvalitní ruční malosériová výroba přímo v srdci Evropy.

Značka GOOD Boards se může pyšnit ocenění BEST BOARD DESIGN AWARD, které produkty dostaly v letech 2013, 2014, 2015 a 2017 na akci Shops 1st try.

Zakladatel společnosti Josef Holub, narozený v Praze roku 1971, je otcem tří dětí. Josef Holub je všestranný sportovec, který ve věku 23 let emigroval do Německa. Po 21 letech působení na board a lyžařské scéně založil v roce 2010 firmu GOOD Boards.

Sortiment:
Snowboardy (66), Splitboardy (6)

V Buyer's Guide 2019 najdeš:

  • 2498 produktů,
  • v celkem 7618 variantách,
  • od 44 značek.