Země původu: Itálie

Rok založení: 2008

Web Bliss by Level: www.levelgloves.com

Prémiová dámská značka Bliss by Level je od roku 2008 nedílnou součástí každoroční kolekce rukavic Level, vyznačující se především originálními fashion designy a použitím prémiových materiálů při zachování technologií převzatých z lety ověřených modelů rukavic Level.

Fashion look každého modelu z kolekce Bliss by Level je to, co dělá z rukavic Bliss by Level jedinečný funkční a přitom stylový doplněk. Designováno ženami pro ženy.

Rukavice jsou testovány a certifikovány technologií Thermoplus, garantující hřejivost do určité teploty, na výběr je z široké palety různých materiálů. Ať již preferujete prémiovou kůži, Gore-Tex, či rychloschnoucí polyester, z nabídky Bliss by Level si jistě vždy vyberete ideální zpracování přímo pro vás. Samozřejmostí je také použití velmi hřejivých výplní, ať již odlehčené prodyšné Primaloft vlákno, vodu odpuzující výplň Hydrofill nebo klasické pletené podšívky. Nekompromisní kvalita zpracování a fashion look z italského podhůří se zaměřením na vaše pohodlí a neotřelý design pro ženy, které milují sníh.

Sortiment:
Rukavice (69)

V Buyer's Guide 2019 najdeš:

  • 2498 produktů,
  • v celkem 7618 variantách,
  • od 44 značek.