Freeride.cz

Hlavní sekce

Země původu: Česká republika

Rok založení: 1969

Český web Sencor: www.sencor.cz/kamery

Historie značky sahá do roku 1969, kdy byla značka Sencor založena v později elektronické velmoci Japonsku a začala produkovat spotřební elektroniku, především pak autorádia a kazetové magnetofony, které se postupně staly celosvětovým hitem. V devadesátých letech se značka Sencor stala firmou evropskou. Technologický vývoj akčních kamer probíhá v ČR, značka své produkty vyrábí v Asii i v evropských zemích. Sencor se však stále hlásí k tomu nejlepšímu z tradic japonského technologického zázraku a důsledně rozvíjí všechny záměry zakladatelů značky.

Značka Sencor sází na opravdu široký sortiment, v němž naleznete mnoho elektroniky v různých podobách. Poslední 4 roky Sencor nabízí kvalitní akční outdoor kamery za velice dostupné ceny, takže zachycení sportovních aktivit obrazem, již není nutně otázkou velkých investic. Díky rozsáhlé prodejní síti jsou kamery Sencor ještě dostupnější. Součástí všech aktuálně nabízených modelů kamer je samozřejmě  bohaté příslušenství s množstvím úchytů a také voděodolným pouzdrem. Vyšší modely akčních kamer jsou osazeny kvalitní Sony optikou se software stabilizací.

V nabídce akčních kamer najdete aktuálně celkem 4 modely s rozdílnými parametry a v první polovině roku 2018 uvede Sencor Action Cam na trh dva nové modely se špičkovými parametry, kdy nejvyšší připravovaný model bude plně voděodolný bez použití pouzdra. Aktuálně nabízené modely jsou prodávány za dop. MOC v rozmezí 999Kč - 2299Kč.

Sencor Action Cam podporuje také sportovní tým, kde najdete Dušana Kříže (snowboard), Robina Holuba (freeski), Máru Čejchana (sk8) a Zdendu Peška (bmx). Současně je Sencor partnerem K2 snowparku Freestyle Area Vítkovice a navazujících eventů v zimní sezóně 2018, na které se můžete těšit ve vítkovickém snowparku těšit.

Sortiment:
Akční kamery (4)