Freeride.cz

Hlavní sekce

Země původu: Švédsko

Rok založení: 2005

Český web POC: www.poc-sport.cz

Web POC: www.pocsports.com


NAŠE MISE JE UDĚLAT VŠE PRO OCHRANU ŽIVOTA A SNÍŽIT NÁSLEDKY NEHOD PŘI SPORTU.

POC Sport - vše pro ochranu života. POC je švédská společnost, postavená na silné misi: udělat vše pro ochranu života a snížit následky nehod při sportech, kde dochází k pádům díky vývoji a zlepšování osobní ochrany. POC nastavuje nové standardy v podobě patentovaných technických řešení v konstrukci, v kombinaci materiálů a perfektního zpracování.

A) VĚDA POC, sídlí ve Stockholmu. Stockholm je důležité centrum pro mnoho předních evropských expertů na výzkum a vývoj v oblastech bezpečí, medicíny, zdravotní péče, pokročilého vývoje produktů a testování. POC tak má po ruce dostatek odborníků z nejrůznějších vědeckých odvětví jako inženýři, materiáloví specialisté, průmysloví a grafičtí designéři, neurologové a specialisté na zranění míchy.

B) TESTY. TESTY, TESTY ... VŠECHNY NAŠE PRODUKTY JSOU TESTOVÁNY špičkovými aktivními sportovci a následně vypilované k dokonalosti. Naši jezdci milují jízdu naplno, avšak bez rizika škrábanců, modřin, bolestí hlavy nebo vážnějších zranění jako poškození zad či mozku. Konečný výsledek je řada lehkého, vysoce funkčního vybavení, které díky dokonalejšímu tlumení nárazů a zvýšené odolnosti proti proražení poskytuje maximální ochranu proti zranění.

C) VÝVOJ Když vyvíjíme PRODUKT POC, děláme to co nejlépe. Když přijde na bezpečnost, kvalitu a výkon, nikdy neděláme kompromisy ve výběru materiálů nebo v konstrukci, i kdybychom tím dosáhli lepší ceny, nebo větší marže.

Sortiment:
Čepice (30), Brýle (48), Helmy (44), Chrániče (15)