Freeride.cz

Hlavní sekce

Země původu: USA

Rok založení: 1993

Český web Dragon: www.snowbitch.cz

Web Dragon: www.dragonalliance.com

Psal se rok 1993 a v malé garáži, ve městě Capo Beach CA, se rozhodl zakladatel značky Will Howard vybudovat firmu, která by zahrnovala jeho vášeň pro surfing, snowboarding a motokros. Díky svému nadšení a znalosti trhu, se rozhodl věnovat prodeji slunečních brýlí.

Společnost nejprve začala distribuovat brýle do místních surfařských obchodů, poté prodej rozšířil na Havaj a Floridu a posléze do Austrálie a zbytku mezinárodních trhů!

Dragon postupně inovuje a rozšiřuje všechny kategorie svých produktů s důrazem na funkčnost, vysokou kvalitu a design tak, aby se líbil a splňoval požadavky převážně mladých zákazníků. Po úspěchu na trhu se slunečními brýlemi, se Dragon začal zaměřovat na brýle pro snowboardisty, freeskiery, wakeboardisty a freestyle motokrosaře.

Dalším posunem a upevněním své přední pozice na trhu, bylo nedávné vyrobení tzv. ECO kolekce, která byla vyrobena ze 100% obnovitelných zdrojů! Značka Dragon je zaměřená na mladé lidi, volnomyšlenkáře a pro každého, který svůj život spojil s vodou, sněhem, zemí i ohněm!

Sortiment:
Brýle (188)