Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Země původu: USA

Rok založení: 2003

Web Skullcandy: www.skullcandy.com/

Skullcandy je mladá značka, založená na začátku roku 2003, přinášející svěží vítr na pole spotřební elektroniky a audio techniky, které po léta dominují zavedené společnosti. Výrobce Skullcandy sídlí v Park City v USA.

Nejznámějšími jezdci, kteří reprezentují značku a aktivně se podílí na designu a vývoji sluchátek jsou například:
Terje Haakonsen - snowboardová legenda, organizátor závodů Ticket to Ride, jeden z celosvětově nejrespektovanějších sportovců, několikanásobný vítěz X-Games, navrhl vlastní model Skullcandy Terje Nine - s čepicí pro upevnění sluchátek.
Mark Frank Montoya - nekompromisní, nekonformní a nepřehlédnutelný americký snowboardista, navrhl sluchátka Lowrider MFM a MFM Pro, které v sobě obsahují MP3 přehrávač.

Za kvalitu Skullcandy hovoří i to, že sluchátka Skull Crushers nosí i hiphopová legenda Snoop Dogg.

Výrobky značky Skullcandy prošly pro rok rozsáhlou revizí. Můžete se tak tešit na vylepšené modely, lepší kvalitu materiálů a hlavně ještě lepší zvuk. Hlavním cílem slucátek Skullcandy je poskytovat věrný a prémiový zvuk. Nový Tuning Supreme Sound dodá vašim oblíbeným skladbám plnou škálu basů, přirozených hlasů a přesných výšek. Supreme Sound byl vytvořen týmem světových techniků z oblasti akustiky a vytváří exkluzivní zvukový zážitek, který dokážou poskytnout pouze sluchátka Skullcandy. Je navržen tak, aby do playlistů našich zákazníků dodal tu nejlepší možnou tonovou rovnováhu mezi basy, hlasem a výškami.

Sortiment:
Sluchátka (30)