Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Země původu: USA

Rok založení: 1995

Český web Arbor: www.snowboard-zezula.cz

Web Arbor: arborcollective.com/snowboards/

Historie značky Arbor sahá do roku 1995. Spoluzakladatel Bob Carlson je přesvědčen, že by značky měly převzít odpovědnost za dopad svých produktů na životní prostředí. Všichni co se věnují board sportům vědí, co je v sázce. Potřebujeme čistý vzduch pro ježdění na skejtu, čistou vodu pro surfování a panenský prašan pro snowboarding. Bylo zřejmé, že firmy zabývající se boardsporty musí více chránit naší planetu. S touto myšlenkou byla založena společnost Arbor.

Značka Arbor začala vyvíjet produkty s cílem nahradit co největší množství nebežpečných materiálů alternativní přirodní a ekologičtější variantou. Posláním značky Arbor je docílit lepší výkonost, výdrž a styl výrobků s co nejmenším dopadem na životní prostředí. Výsledek musí být kvalitní a musí omezit dopad na okolí. Každý z nás by měl začít myslet na budoucí generace a měli bychom pro to něco udělat. Naše planeta je jen jedna.

V dnešní době není možné vyrobit kompletní „zelený" produkt. Ale víme, že jsme krůček po krůčku schopni této budoucnosti dosáhnout. Tyto kroky jsou motorem společnosti Arbor. Zákazníci jsou stále náročnější, proto Arbor vybírá nejkvalitnější ekologické obnovitelné materiály, pro zlepšení vzhledu, kvality a výkonnosti výrobků. V průběhu let se společnost začala rozrůstat v okruhu umělců, designérů a přátel, kteří žijí boardsporty. Arbor i nadále zustává zaměřen na obnovitelné zdroje smícháním přírodních materiálů, nových technologií a umění do svých výrobků. Toto umožnuje nabídnout nejlepší eko kolekci snowboardů, longboardů a oblečení.

Arbor ročně daruje 5% zisku na ochranu naší planety. V minulosti Arbor daroval peníze např. organizaci SURF FOUNDATION, RAINFOREST ACTION NETWORK a dalším. V současné době spolupracuje s organizací true forrest na obnově lesů na Havajských ostrovech.

Sortiment:
Snowboardy (127)