Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Freeride.cz » Buyers' Guide » Volcom

Země původu: USA

Rok založení: 1991

Mezinárodní team Volcom:
Jamie Lynn, Bryan Iguchi, Terje Haakonsen, Pat Moore, Dan Brisse, Mark Landvik, Curtis Ciszek, Arthur Longo, Markus Keller, Dylan Alito, Luke Mitrani, Scott Blum, Johnny Lazz, Mike Ravelson, Cody Beiersdorf, Frank Knab, Cody Warble, Hunter Wood

Český web Volcom: www.mysticskates.cz

Web Volcom: snow.volcom.com

Volcom je moderní lifestylovou značkou, která ztělesňuje kreativního ducha současné mladé kultury. Hodnoty společnosti jsou založeny na osvobození, inovaci a experimentování, přičemž zůstává oddána boření zažitých tradic. Avantgardní přístup značky Volcom k oblékání a brandingu ji odlišuje jak v průmyslu akčních sportů, tak jinde.

Cílem značky Volcom je oblékat lidi, kteří sdílí naši vášeň pro umění, hudbu, film, skateboarding, surfing, snowboarding a motokros. Jsme zaměřeni na podporu sportovců, umělců a hudebníků, kterým zajišťujeme zázemí, které jim umožňuje se kolektivně vyjadřovat. Tato společná snaha se materializuje ve všem, co děláme, od neustále rostoucí soutěžní série “Let the Kids Ride Free” přes zásadní, profilové surfové závody “Volcom Pipeline Pro”, až po naše vlastní nezávislé hudební vydavatelství – Volcom Entertainment.

Víra značky Volcom, že “the only constant is change” (jedinou konstantou je změna), definuje naši ochotu přijmout složitost a diverzitu, existující ve světě a naši schopnost aplikovat tyto jevy v naší tvořivé činnosti. Tato víra také svědčí o našem otevřeném přístupu k businessu a životu obecně. Tento flexibilní pohled na svět umožňuje značce Volcom přijímat mnoho významů a udržet si smysl na mnoha úrovních.

Založena na snowboardovém výletě v zimě 1991 pány Richardem Woolcottem a Tuckerem Hallem, hlavní idea značky Volcom zahrnula filozofii té doby: “Youth Against Establishment” (Mládí proti Establishmentu). Tato energie nás přivedla do osvíceného stavu, podporujícího kreativní myšlení. Volcom byl (a stále je) rodinou lidí, kteří neakceptují omezení plynoucí ze zažitých způsobů a cest.

Naše produkty (které zahrnují streetwear, boardshorts, denim, plavky, sandály, příslušenství a technické oblečení na ven) tvoří specifickou kolekci módy technických deatilů kombinovaných s kvalitou, komfortem a sportovní funkčností. Kolekce ekologicky šetrných produktů V.Co-Logical Series, jezdci navrhovaných V.Co-Operative Series a Featured Artist Series, kterou tvoří přední umělci, jsou jen ukázkou prémiových kolekcí výrobků Volcom. S designy pro muže, dívky a mládež tvoříme oblečení, které nejen ilustruje náš životní styl, ale i zlepšuje naši schopnost jej žít.

Naše neustále se vyvíjející stránky (www.volcom.com) obsahují kompletní a aktuální informace o značce Volcom a jejích mnoha různých směrů.

Sortiment:
Bundy (12), Kalhoty (11)