Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Freeride.cz » Buyers' Guide » ThirtyTwo

Země původu: USA

Rok založení: 1995

Český team ThirtyTwo:
Filip Lucký, Jakub Vambera, Ondra David, Filip De Pina, Matěj Pfeffer, Tomáš Běl

Mezinárodní team ThirtyTwo:
JP Walker, Markku Koski, Simon Chamberlain, Marie-France Roy, Joe Sexton, Tyler Flanagan, Ståle Sandbech, Chris Bradshaw, Scott Stevens, Jon Kooley, Nima Jalali, Chris Grenier, Johnny Miller, Ben Bilocq

Český web ThirtyTwo: www.thirtytwo.cz

Web ThirtyTwo: www.thirtytwo.com

RIDER DRIVEN SNOWBOARDING

Značka THIRTYTWO přináší již od roku 1995 jen ty snowboardové produkty, které navrhují, testují, vylepšují a dolaďují sami jezdci. RIDER DRIVEN SNOWBOARDING není pro nás jen líbivým marketingovým heslem, ale opravdovou primární filozofií firmy.  Během skoro dvou desítek let vývoje, hledání inovací a zlepšování jsme se vždy snažili neopustit hodnoty toho pravého snowboardingu. Trávíme svůj čas v horách, známe potřeby jezdců rekreačních, sportovních i nejlepších profíků. Známe požadavky na kvalitu a odolnost produktů pro freeridové výstupy, pro pilování triků ve snowparcích i pro snowboardování na sjezdovkách. Tyto zkušenosti trpělivě vkládáme do našich produktů a snad i díky tomu se můžeme společně s Vámi radovat z toho, že jich tolik potkáváme na kopcích po celém světě.

Užívejte si hory, snowboarding, cestování s přáteli a rodinami. Parta kolem THIRTYTWO je připravena poskytnout Vám k tomu potřebný komfort.

Sortiment:
Čepice (14), Boty (33), Trika (13), Mikiny (4), Ponožky (15)