Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Freeride.cz » Buyers' Guide » Ride

Země původu: USA

Rok založení: 1992

Český team Ride:
Filip Lucký, Jakub Vambera, Ondra David, Filip De Pina, Matěj Pfeffer, Tomáš Běl

Mezinárodní team Ride:
Austin Hironaka, Hana Beaman, Marco Feichtner, Alex Cantin, Sebastien Toutant, Jake Blauvelt, Matt Ladley, Yuki Kadono

Český web Ride: www.snowboardel.cz

Web Ride: www.ridesnowboards.com

Pro maximální potěšení ze snowboardingu.

S dvacetiletými zkušenostmi v zádech a díky bezpočtu dní testování, zkoušení a ladění kvality našich produktů, si můžeme dovolit stále hrdě tvrdit, že jsme na absolutní špici technologického a konstrukčního vývoje produktů pro snowboarding. Od roku 1993 jsme přinesli stovky zlepšení v konstrukci i materiálech snowboardů i bot. V kategorii vázání jsme to právě my, Ride Snowboards, kdo definoval celou kategorii celokovových vázání. Inspiraci hledáme nejen u nejlepších riderů, ale také od běžných snowboardistů a v neposlední řadě i v jiných sportovních i nesportovních odvětvích. Pro nás vždy bylo a bude důležité nejen to, jak naše produkty vypadají, ale především to, jak fungují a jak jsou spolehlivé.  S touto filozofií samozřejmě vstupujeme i do sezóny 2013/14. Mnohým by se mohlo zdát, že všechno již bylo vymyšlené a vylepšené. My ale nespíme a snažíme se skvělé věci ještě zlepšovat. Pro snadnou orientaci v našich produktech jsme vyladili zjednodušené názvosloví a ikonky pro jednotlivé druhy konstrukcí, tvarů a materiálů. Věříme, že i to přispěje k vašemu pohodlnému výběru. Přesto se snažíme pracovat na kvalitním školení personálu našich prodejců, aby každému uměli doporučit to nejlepší pro jeho styl jízdy.

Ale abychom zůstali věrni našemu heslu, které hlásáme po celých 20 let: „Ride more, talk less“. Dost keců, pojďme jezdit!

Sortiment:
Bundy (109), Snowboardy (152), Čepice (40), Vázání (32), Boty (21), Kalhoty (109), Rukavice (19), Helmy (20), Batohy (3), Funkční prádlo (8), Board bagy (7), Jiné (1), Trika (10), Mikiny (15), Pásky (3)