Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Freeride.cz » Buyers' Guide » Nitro

Země původu: USA/Německo

Rok založení: 1990

Český team Nitro:
Darek Bergmann, Martin Matoušek, Pavel Vyroubal, Honza Zajíc, Láďa Hrstka, Martina Molnárová

Mezinárodní team Nitro:
Eero Ettala, Markus Keller, Cheryl Maas, Austin Smith, Bryan Fox, Jon Kooley, Gjermund Braaten, Elias Elhart, Anton Gunarsson, Josh Mills, Jules Reymond, Justin Bennee, Vera Janssen, Ben Bilcoq, Marc Swoboda, Brandon Hobush, Nils Arvidsson, Erik Botner, Sam Taxwood, Marcus Kleveland, Dominik Wagner, Benny Urban, Torgeir Bergrem

Český web Nitro: www.nitro.cz

Web Nitro: www.nitrousa.com

Čtvrtstoletí ve službách progresivního snowboardingu!    

Značka Nitro Snowboards vznikla v roce 1990 v Seattlu v americkém státě Washington. Založili ji dva jezdci, kteří chtěli jezdit na kvalitním vybavení, a nabídka na trhu je úplně neuspokojovala. Snowboarding pro ně byl vášní a zůstal jí dodnes. Jsme věrní snowboardingu a děkujeme vám za podporu, díky které v tom můžeme pokračovat. Naším cílem je přicházet s inovacemi, které by zvyšovaly úroveň našeho sportu, s novými postupy, materiály, technologiemi... Chceme posouvat limity a máme s tím již za tu dobu mnoho zkušeností. Jako první jsme přišli například s progresivním vykrojením či tříkusovým vázáním. U zrodu každého našeho produktu stojí jezdci z naší designerské kanceláře v Seattlu. Náš "design & development" tým je s námi ode dne nula - ne každá snowboardová firma může říct něco takového. Na našich návrzích pak ještě zapracují Evropané kteří mají na povel technologie. Vše ale hlavně pořádně otestují naši jezdci na horách po celém světě. Takový je náš recept na jedinečné snowboardové vybavení.    

Hned tady se můžete podívat na poslední video od Nitro Snowboards. Jeho název Down to Earh přesně vystihuje jeho atmosféru. Tři kluci prostě jezdí na snowboardu a více než kvalitně se tím bavěj!  

Sortiment:
Bundy (9), Snowboardy (148), Vázání (33), Boty (50), Kalhoty (5), Batohy (31), Board bagy (8), Cestovní tašky (3), Jiné (3)