Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Freeride.cz » Buyers' Guide » Level

Země původu: Itálie

Rok založení: 1988

Český team Level:
Martin Mikyska, Pepe Samek, Honza Lohýnský, Šárka Pančochová, Filip Trejbal, Šárka Záhrobská

Mezinárodní team Level:
Snowboard: Fredrik Austbo, Gerome Mathieu, Jonas Bösiger, Lucien Koch, Marco Feichtner, Marco Grigis, Mario Kappeli, Stefano Munari, Thomas Feurstein, Tyler Chorlton, Victor Daviet, Ville Uotila... Freeski: Joaquin Vena, Aleksi Laitinen, Bene Mayr, Cristof Schenk, Dan Treadway, Daniel Moder, Davide Cusini, Duncan Adams, Fabian Braitsch, Julian Carr, Lucas Swieykowski, Parker White, Raffaele Cusini, Ralph Welponer, Sebastian Huber, Stefan Schenk, Szczepan Karpiel, Tanner Rainville, WingTai Berrymore... Bliss: Aimee Fuller, Anna-Flore Marxer, Anni Kuortti, Arianna Tricomi, Bibi Maiocco, Coline Ballet-Baz, Deborah Scanzio, Emma Bernard, Katia Griffiths, Katie Ormerod, Natalia Šlepecká, Pia Widmesser, Šárka Pančochová, Silvia Bertagna, Tania Detomas

Web Level: www.levelgloves.com

Rodištěm značky Level je oblast města Bormio v italských Alpách. Již od počátku jim jsou inspirací ti nejlepší světoví jezdci na lyžích i na snowboardech. Mezi ty nejslavnější patří Marco Feichtner, Janni Korpi, Aksel Lund Svindal a další.

Produktové řady značky Level zahrnují rukavice a palčáky na snowboard i lyže. Level je lídrem v inovaci a stylu a proto má na svém kontě již několik revolučních technologií. Za zmínku jistě stojí technologie BIOMEX pro ochranu zápěstí při snowboardingu nebo řada Bliss speciálně navržená jen pro ženy.

Kromě rukavic se pod značkou Level vyrábí i zimní čepice a hůlky pro sjezdové lyžování. Všechny produkty Level jsou navrženy a vyrobeny tak, aby dělaly snowboarding a lyžování teplejší, sušší a komfortnější.

Rukavice Level si jako pomoc pro své sportovní výkony vybrali i české hvězdy zimních sportů. Těmi nejznámějšími jsou Šárka Záhrobská, Filip Trejbal, Nikola Sudová nebo Šárka Pančochová.

Sortiment:
Rukavice (76)