Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Freeride.cz » Buyers' Guide » Deliver

Země původu: Německo

Rok založení: 2008

Český team Deliver:
Petr Křivánek, Honza Kolísko

Mezinárodní team Deliver:
Flo Geyer, Pius Schneider, Andi Nitsche, Flo Zebisch

Český web Deliver: www.snowpanic.cz

Web Deliver: www.deliverclothing.com

WE LIKE TALL!

Ideální kombinace stylu a funkčnosti. Shredwear mikiny DELIVER vynikají nejen svým stylem, ale také množstvím vychytávek, které ti usnadní život ať už na horách nebo v městských ulicích.

Všechny mikiny DELIVER mají uzavíratelné kapsy na zip pro osobní věci, pant na upevnění kapuce během skoků, na rukávech otvor pro palec a jsou kompatibilní s jakýmkoliv mp3 přehrávačem (mp3 friendly).

Některé mikiny DELIVER pak mají odnímatelné rukávy (jednoduše lze z mikiny udělat vestu), větrání pod paží pro pohodlnější ježdění, uzavíratelnou náprsní kapsu na permici, možnost regulování šířky mikiny ve spodní čísti.

DELIVER je mladá a nezávislá značka, spíše rodina, která skrze své inovativní produkty promlouvá ke snow / skate / bmx scéně. Jsme rodina snowboard, freeski, skate, bmx a dirt bike riderů, kamarádů, designerů a volnomyšlenkářů, kteří se chtějí bavit a pracovat na jedné společné věci. Chceme inspirovat ostatní jezdce funkčním shrewearem DELIVER - perfektní kombinací osobitého stylu a funkčnosti (detaily, které děljí život každého jezdce jednoduší). We like tall!

Sortiment:
Mikiny (6)