Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Freeride.cz » Buyers' Guide » 686

Země původu: USA

Rok založení: 1992

Český team 686:
Pavel Vyroubal (snb/sk8), Lukáš Pospíchal (freeski)

Mezinárodní team 686:
Forest Bailey, Cam Pierce, Sammy Luebke, Marco Feichtner, Phil Jacques, Ryan Paul, Patrick McCarthy, Conny Bleicher, Ben Thomas-Javid, Mario Wanger, Felix Cadiou, Mellissa Evans, Brandon Davis, Jay Gretzinger, Alex Fischer, Nick Bertrand, Kyle Fischer, Ryan Tarbell, Sebi Geiger, Tom Wagner, Brett Esser, Madison Ellsworth, Antoine Baduel, Joanna Dzierzawski, Chris Corning, Stef Vandeweyer, Derek Livingston, Atsushi Hasegawa

Český web 686: www.686.cz

Web 686: www.686.com

686 zásobuje snowboardovou komunitu vychytaným a vždy originálním oblečením již 22 let. Celou tu dobu se nechává inspirovat základními principy žití ve městě i na horách. Naše bundy, kalhoty a další kousky technického oblečení dělají snowboarding ještě zábavnější, a nemusíš se starat o to, že se nachladíš nebo promočíš.    
    
686 vždy překvapí originálním přístupem k věci. Kdo přinesl na trh koncept vpínacích vložek? 686, se svou patentovanou řadou Smarty! Kdo jako první přišel ve snowboardingu s kolaborací různých značek a firem? 686 se svou kolekcí Times (spolupracovali jsme například s Dragon, DaKine, Hello Kitty, Levi´s, New Balance, Krew a další)! Kdo přišel s nápadem zakomponovat do pásku zcela funkční nářadí? 686 se svým patentovaným páskem Toolbelt! 686 to jsou i jedinečné materiály, super lehká řada oblečení Plexus, "rostoucí" dětské oblečení Yout Evolution, vychytané rukavice.    
    
686 je i podpora snowboardingu a jezdců. I díky 686 se můžete perfektně zajezdit v 686 Snowparku v Pasekách nad Jizerou.  

Sortiment:
Bundy (36), Čepice (4), Kalhoty (28), Rukavice (19), Funkční prádlo (9), Mikiny (5), Pásky (6), Šátky (1)