Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Freeride.cz » Buyers' Guide » TSG

Země původu: Švýcarsko

Rok založení: 1988

Mezinárodní team TSG:
Snow: Elias Elhardt, Gian Simmen, Iouri Podladtchikov, Silvia Mittermuller... Ski: Benedikt Mayr, Caja Schopf... Skate: Jurgen Horrwarth, Renton Millar, Sam Beckett, Jocke Olsson... Bike: Timo Pritzel, Aaron Chase, Casey Groves, Sam Pilgrim, Amir Kabbani, Mischa Breitenstein, Pascal Breitenstein, Claudio Caluori, Angie Hohenwarter, Moritz Bauer, Anita Molcik... Wake: Daniel Fetz... Bike DH: Scott 11 Team, Fabien Pedemanaud, Floriane Pugin, Nick Beer, Emilie Siegenthaler, Freddy Hunziker... BMX: Ricardo Laguna, Alessandro Barbero, Markus Hampl, Patrick Guimez, Brian Hunt

Web TSG: www.ridetsg.com

Originál již od samého počátku.
TSG (Technical Safety Gear) byla založena v roce 1988 za účelem vyvinout ochranné vybavení, které by skateboardeři skutečně chtěli nosit. Mise splněna: Vynikající helmy a chrániče TSG byly revoluční pro celý trh, silná oddanost firmy k marketingu a sponzoringu se stala vzorem pro daný průmysl.

Dnes, TSG International AG je jedním z nejucelenějších dodavatelů a distributorů ochranného vybavení pro skateboard, kolo, snowboard, lyže a wakeboard na světě.

„Designed by riders", tedy „navrhnuto jezdci" bylo vždy v DNA firmy TSG. Při nepřetržitém hledání inovací a vylepšení, TSG silně spolupracuje se svými team jezdci. Mozky stojící za výzkumem a vývojem dávají dohromady znalosti a umění jezdců se svými mnohaletými zkušenostmi ve vývoji produktů, aby vytvořily vynikající ochranné vybavení. Maximálně bezpečné a stylové.

Vůdčí postavení na poli standardů a certifikací. TSG využívá pouze nejmodernější technologie a prémiové materiály pro zajištění zákazníkovy důvěry ve výrobky TSG. Všechny helmy, chrániče, ochranné kraťasy a páteřáky si projdou navrhnutím, vývojem, testováním na jezdcích a konečně certifikací oficiální autorizovanou laboratoří.

Každý TSG ochranný výrobek splňuje náročné bezpečnostní normy.

TSG byla první firmou splňující přísné požadavky americké Komise pro bezpečnost produktů pro spotřebitele (CPSC) a získala CPSC certifikaci.

Sortiment:
Helmy (26), Chrániče (6)