Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Freeride.cz » Buyers' Guide » ThirtyTwo

Země původu: USA

Rok založení: 1995

Český team ThirtyTwo:
Miliel Navrátil, Jakub Vambera, Boris Čičman, Tomáš Běl, Filip De Pina, Matěj Pfeffer, Ondra David

Mezinárodní team ThirtyTwo:
JP Walker, Markku Koski, Simon Chamberlain, Marie-France Roy, Joe Sexton, Tyler Flanagan, Ståle Sandbech, Chris Bradshaw, Scott Stevens, Jon Kooley, Nima Jalali, Chris Grenier, Johnny Miller, Ben Bilocq

Český web ThirtyTwo: www.thirtytwo.cz

Web ThirtyTwo: www.thirtytwo.com

Thirty Two je už 15. sezonu zaměřena na širokou snowboardovou veřejnost i na profesionály. Zda máte rádi jízdu v parku nebo freeride v odlehlém údolí, my máme botu která se hodí každému snowboardistovi. Lehké, pohodlné a výkonné.

Když jsme v Thirty Two začínali, naše snaha byla spojit náš ojedinělý styl ježdění na skateboardu spolu se znalostmi z oblasti skateboardové obuvi pro přizpůsobení tvrdým požadavkům snowboardistů.

Během těch 15ti let jsme se rychle posunuli vpřed a naše boty jsou nejlepší na trhu. Nyní nabízíme okolo 30ti druhů modelů k tomu, aby si každý mohl vybrat podle úrovně a stylu své jízdy. Každá bota v řadě 2010 je lehčí než naše první bota z roku 1995! Dále zůstáváme zaměřeni na zlepšování technologií, které můžete vidět i cítit.

Oslavujeme 15 výročí a hledíme vpřed k další 15.

Sortiment:
Bundy (20), Čepice (28), Boty (74), Kalhoty (15), Funkční prádlo (5), Cestovní tašky (1), Jiné (23), Trika (27), Mikiny (11), Košile (4)