Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Freeride.cz » Buyers' Guide » Nugget

Země původu: Česká republika

Rok založení: 1999

Český team Nugget:
Filip Gutwirth, Ondra Porkert, Dan Porkert (PRO), Roman Kuřil, Jožin Toufar, Lukáš Tomšů (TEAM), Šárka Pančochová, Martin Zdráhal, Jakub Flešar, Vašek Gába, Michal Hugo Hubálek, Jan Kašpi Kašpar, Aleš Zemič Zeman, Tamara Podmolíková, Emil Franěk, Renda Dobeš, Tomáš Pierce Ress, Pavla Novotná, Honza Novotný (FRIENDS)

Mezinárodní team Nugget:
Andre Sommer (SUI)

Český web Nugget: www.nugget.cz

NUGGET Clothing systems je ryze česká značka, která vznikla na začátku roku 2000. Chtěli jsme rozjet výlučnost a kvalitu, chtěli jsme, aby naše věci měly v sobě to, co nám bylo tehdy hodně blízké - snowboarding, skateboarding a muziku. A přesně takový byl tehdy i náš sen, rozjet dobrou značku, která by se stala nejenom pro nás zárukou perfektní kvality a jedinečného stylu.

Naši výrobu jsme rozdělili do dvou hlavních proudů - Nugget Clothing Systems jsou věci především pro skateboarding a street style, Nugget Outerwear systems zahrnuje snowboardové oblečení a doplňky na zimu. Máme stabilní tým kreativních fashion designérů, kteří neustále vymýšlí nové vzory, střihy a další vychytávky v naších kolekcích tak, abychom nikdy nenudili. Kvalitní materiály jsou základ, věci šijeme z velké části na Dálném Východě, pořád si ale držíme dílnu, kde vzniká menší část kolekce. Umožňuje nám to velice pružně testovat nové střihy a zkoušet všechny nápady Nugget týmu. Bezchybné zpracování každého kousku oblečení je při naší výrobě to nejdůležitější. Před každou novou sezónou testují oblečení a doplňky naši týmoví jezdci, tím se snažíme docílit co nejvyššího pohodlí, kvality a funkčnosti.

Těší nás, že se nám daří tvořit NUGGET TEAM z jezdců, kterých si vážíme pro stoprocentní nasazení a zaujetí pro extrémní sporty. Jejich dobré umisťování na závodech a exhibicích nás přesvědčuje o tom, že jsme vybírali správně a jsme rádi, že můžeme k jejich výsledkům napomáhat.

Sortiment:
Bundy (45), Kalhoty (33)