Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Freeride.cz » Buyers' Guide » Nomis

Země původu: Kanada

Rok založení: 2000

Mezinárodní team Nomis:
Simon Chamberlain, Cornel Agee, Derek Dennison, Stephen Cartwright, Cory Gallon, Trint Thomas, Jon Versteeg, Jordan Phillips, Andreas Olsson, Risto Roukola, Sarah Conrad.

Český web Nomis: www.ndistribution.cz

Web Nomis: www.nomisdesign.com

Rádi bychom Vám představili a nabídli novou kolekci mezi snowboardisty velice známé  značky NOMIS design.

Počátky této značky se datují kolem roku 2000, kdy se dva bratři Mat a Andre Chamberleinovi rozhodli vyrobit omezenou edici triček pro lokální ridery v kanadském Whistleru. Netrvalo dlouho a jejich další bratr Simon Chamberlain zviditelnil tuto značku díky prvnímu místu v Nixon Jib festu.

Od té doby vzrostla poptávka po výrazných designech této značky natolik, že dnes jsou jejich produkty distribuovány kromě celé USA do 24 zemí po celém světě.

Filosofií této značky je kombinace výrazných barev, moderních designů, tolik žádaných ve snowboardové komunitě a pohodlných „baggy“ střihů. Díky spolupráci se třemi nejvýraznějšími designery  působícími v tomto odvětví módy,  Jeremy Osmondem, Jordanem Gracem a Trentem Busem, pak vznikla finální kolekce oblečení NOMIS. Velkou předností  značky NOMIS je také možnost objednávání velikostí „Tall“ čili prodloužených délek.

Na zimu 2010/2011 NOMIS přichystal širokou škálu  outerwearu i softgoods s velice atraktivními a nápaditými designy, vycházejícími z návrhářské dílny sesterských značek Technine a Sound.

Sortiment:
Bundy (19), Trika (36), Mikiny (32)