Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Freeride.cz » Buyers' Guide » Nano

Země původu: Česká republika

Český team Nano:
Tomáš Kilb

Český web Nano: www.nanosnowboards.cz

O kvalitě, jež tato značka představuje, se už naši zákazníci mohli přesvědčit v průběhu několika let. Své místo zaujala nejen na našem trhu, ale i v zahraničí, kde nejčastěji také provádíme testy, hodnotíme vyhovující tvrdost, jízdní vlastnosti, odolnost skluznice proti poškození, skoky a jízdu v extrémních podmínkách. Technologie výroby a vlastnosti použitých materiálu zaručují vynikající jízdní vlastnosti. Snowboardy NANO jsou vyrobeny z vysoce kvalitních zahraničních materiálů, s českou zručností a precizností.

Také nepochybně svou příznivou cenou oslovila jak začátečníky, tak i pokročílé a zkušené jezdce. To je také strategie naší značky, zaujmout co nejširší snowboardovou veřejnost a dokázat schopnost českých výrobců Každý rok se snaží náš tým přinést zákazníkům nějaké novinky v podobě např. snowboardů TWIN, které měly v předešlých letech veliký ohlas. Jsou to měkčí Freestyle prkna s ABS hranou a skluznicí IS 7500, což je jedna z nejtvrdších skluznic na trhu. Jeho vlastnosti ocení jezdec hlavně v extrémním terénu.

Někteří s větší velikostí boty zase ocení naše widové boardy se širším středem, které vám umožní bezproblémové vyjetí oblouku., Na tuto sezónu chystáme nové tvary boardů tzv. „BANÁNY"

Každý rok připravujeme novou kolekci, kde se projeví fantazie a nápaditost našich designérů. Ale to jistě posoudíte sami, když si prohlédnete kolekci z našeho katalogu.

Sortiment:
Snowboardy (51)