Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Freeride.cz » Buyers' Guide » K2

Země původu: USA

Rok založení: 1987

Český team K2:
PRO: Ondra Bauer, Jakub Král, Michal Biša, Martin Kolařík LOCALS: Ondra Freeman Svoboda, Petr Marčík, Kuba Petr, Filip Bartoň, Hanka Vojtěchovská, Lenka Sedlářová FRIENDS: Maximal Animal crew, Sentral production

Mezinárodní team K2:
Danny Larsen, Eero Niemela, Jordan Mendenhall Leanne Pelosi, Shaun McKay, Gretchen Bleiler, Wille Yli-Luoma, Louie Fountain, Robbie Walker, Aidan Payson, Ben Kilner, Skylar Thornton, Takaoki Hashimoto, Martin Sandbe

Český web K2: www.k2snow.cz

Web K2: www.k2snowboarding.com

Společnost K2sports zaštituje celkem tři divize a to K2 snowboarding, K2 skis a K2 skate. Každá z těchto tří divizí je totálně na sobě nezávislá a disponuje vlastní výrobou, managementem, teamem vývojářů a technologů a vším co kvalitní značku dělá značkou.


Značka K2 Snowboarding prožila celý vývoj snowboardového průmyslu od jeho počátku a jako jedna z vedoucích na světovém trhu neustále vyvíjí nové technologie. K2 Snowboarding přináší produkty šité přímo na míru svým uživatelům podle toho jakého jsou pohlaví, jakým způsobem, na jaké úrovni a kde nejčastěji jezdí. V nabídce najdete tedy kolekci Progression (freestyle), All-mountain, women a kids. V případě těchto čtyř kategorií se rozhodně nejedná pouze o změnu grafiky, ale o komplexně jinak navržené výrobky s maximálním ohledem na specifika daných kategorií.


Základním stavebním kamenem při vývoji K2 produktů je použití těch nejvhodnějších materiálů, ověřených konstrukcí a technických dovedností získaných během více jak 23 let, co se výrobě snowboardového vybavení věnuje. A protože se K2 nespokojí se standartní produkcí, snaží se technologie ve spolupráci se svým teamem jezdců a technologů neustále vylepšovat a pokračovat dál po cestě inovací tak, jako tenkrát na začátku v roce 1987, kdy byl snowboarding ještě v plenkách.

Sortiment:
Snowboardy (129), Vázání (35), Boty (41), Helmy (39), Batohy (5), Cestovní tašky (10), Lavinové vybavení (6)