Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Freeride.cz » Buyers' Guide » Dakine

Země původu: USA

Rok založení: 1979

Mezinárodní team Dakine:
SNB: Annie Boulanger, Austin Smith, Bryan Fox, Curtis Ciszek, Eric Jackson, Johnnie Paxson, Josh Dirksen, JP Walker, Leanne Pelosi, Shayne Pospisil, Wille Yli-Luoma, Wolle Nyvelt... SKI: Andy Mahre, Bobby Brown, Chris Benchetler, Eric Pollard, Michelle Parker, Pep Fujas, Sammy Carlson, Sean Pettit, Tanner Hall

Web Dakine: www.dakine.com

Od roku 1979, kdy Rob Kaplan založil firmu v Mecce surfingu Maui na Hawaji, se Dakine věnuje vývoji doplňků pro boardsporty.

K bezpečnostním leashům, které umožnily sjíždět obří vlny na místech, kde to dříve nebylo možné a k ostatním doplňkům se v roce 1988 připojila kolekce výrobků pro snowboarding a skateboarding.

Firma Dakine sídlí na severopacifickém pobřeží Spojených států v městečku Hood River, kde je Pacifický oceán s výbornými podmínkami pro surfing a skateboarding. Mecca betonových bazénů hodinu jízdy autem od Portlandu, kde je nejznámější skatepark Burnside. Hodinu jízdy je také jedna z nejznámějších hor v USA Mount Hood, kde každý rok napadne neuvěřitelné množství sněhu.

Není mnoho dalších míst na zemi, která by mohla Dakine a jejich profesionálnímu teamu nabídnout lepší podmínky pro vývoj a testování Dakine doplňků.

Dakine znamená v hawajském slengu NEJLEPŠÍ !!!

Sortiment:
Rukavice (50), Batohy (99), Board bagy (6), Cestovní tašky (14)