Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Freeride.cz » Buyers' Guide » Celtek

Země původu: Salt Lake City, USA

Rok založení: 2003

Český team Celtek:
Petr Horák

Mezinárodní team Celtek:
Bjorn Leines, JJ Thomas, Eero Niemela, Justin Benee, Mikey Leblanc, Cheryl Maas, Chris Grenier, AAron Biittner, Stevie Been, Iris Lazzareschi, Dan Brise, Meggie Bunois a další..

Web Celtek: www.celtek.com/

Celtek moto:
Jsme naprosto zapálení do všeho co pro CELTEK děláme:
- vybíráme nejlepší snowboardisty na světě pro design, vývoj a testování našich výrobků
- spolu s týmem jsme vytvořili zcela přepracované řady obsahující celoplošně tištěné trička, šerpové mikiny, čepice, kulichy, doplňky a samozřejmě rukavice, u kterých to všechno začalo.

I tento rok přinášíme další inovace - ztenčení rukavic pro větší funkčnost a citlivost, spolu s použitím špičkových materiálů, které přinášejí teplo a pohodlí ve všech podmínkách.
Naše facemask jsou ještě více prodyšnější a na tváři stabilnější.

O značce:

Za značkou CELTEK stojí třicetiletá zkušenost s profesionálním snowboardingem bratrů Erika & Bjorna Leinesů.
Těmito bratry byla CELTEK značka vytvořená v roce 2003 s jediným cílem: způsobit převrat ve sportovním průmyslu zapojením tvořivosti jezdců, umělců a spřízněné komunity.

Od první sezóny, kdy firma dodávala pár párů rukavic do specializovaných obchodů, prošla prudkým vývojem. Dnes CELTEK dodává do 15 zemí širokou škálu zboží s unikátním uměleckým designem.

Každý CELTEK produkt vychází z kořenů sportovní kultury i z vášně a osobnosti jezdce. Zpracovává ho nezaměnitelný stylem a v bezkonkurenční kvalitě.

Od začátku cíl mise CELTEK zůstává stejný: inspirovat tvořivost, vyjadřovat individualitu a nepromarnit šance na pořádný pojezd.

Distributor: Detail dist. www.detaildist.cz

Sortiment:
Rukavice (26), Šátky (6)