Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Freeride.cz » Buyers' Guide » Adio

Země původu: USA

Rok založení: 1998

Český team Adio:
Jan Jílek - BMX freestyle, Petr Muhlhaus - fourcross, bikros, Jan Tomšovský - skateboarding, Michal Votroubek - Motocross

Mezinárodní team Adio:
Tony Hawk, Shawn White, Bam Margera, Kenny Anderson, Mike Owen, Tylor Knox

Web Adio: www.adiofootwear.com/

Značka Adio vznikla v roce 1998 v USA, za jejím zrodem stojí profesionální skateboardista a nadšenec Chris Miller. Dnes je Adio jedním z předních výrobců pánského i dámského oblečení. Značku pomohli proslavit osobnosti jako Shaune White nebo Tony Hawk. V kolekci najdete nejrůznější oblečení jako Adio mikiny, kalhoty, trička a mnohé jiné, dále módní doplňky (Adio peněženky, pásky). Značce se povedlo dosáhnout světového úspěchu také díky Adio botám pro skateboarding, které se staly módní záležitostí.

Adio je jednou z originalních značek světového skateboardového trhu a je symbolem všeho co je populární. Na světovém trhu značka Adio spojuje akční sporty a hudební komunitu. Mezi sponzorované patřila taktéž skupina CKY. Oblečení firmy Adio se objevilo ve videoklipu skupiny Blink 182 The Rock Show. V roce 2010 Adio představila SST technologii (Skate specific technology) serii technických produktů a vypustila úspěšnou marketingovou myšlenku „Going Forward"

Sortiment:
Street boty (15)