Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers' Guide

English

Nugget

Freeride.cz » Buyers' Guide » Nugget

Země původu: Česká republika

Rok založení: 1999

Český team Nugget:
Filip Gutwirth, Ondra Porkert, Dan Porket, Andre Sommer (CH), Roman Kuřil, Emil Franěk, Jakub Flešar, Vašek Gába, Jožin Toufar, Tamara Podmolíková, Lukáš Tomšů

Český web Nugget: www.nugget.cz

NUGGET Clothing systems je ryze česká značka, která vznikla na začátku roku 2000. Chtěli jsme rozjet výlučnost a kvalitu, chtěli jsme, aby naše věci měly v sobě to, co nám bylo tehdy hodně blízké - snowboarding, skateboarding a muziku. A přesně takový byl tehdy i náš sen, rozjet dobrou značku, která by se stala nejenom pro nás zárukou perfektní kvality a jedinečného stylu.

Naši výrobu jsme rozdělili do dvou hlavních proudů - Nugget Clothing Systems jsou věci především pro skateboarding a street style, Nugget Outerwear systems zahrnuje snowboardové oblečení a doplňky na zimu. Máme stabilní tým kreativních fashion designérů, kteří neustále vymýšlí nové vzory, střihy a další vychytávky v naších kolekcích tak, abychom nikdy nenudili. Kvalitní materiály jsou základ, věci šijeme z velké části na Dálném Východě, pořád si ale držíme dílnu, kde vzniká menší část kolekce. Umožňuje nám to velice pružně testovat nové střihy a zkoušet všechny nápady Nugget týmu. Bezchybné zpracování každého kousku oblečení je při naší výrobě to nejdůležitější. Před každou novou sezónou testují oblečení a doplňky naši týmoví jezdci, tím se snažíme docílit co nejvyššího pohodlí, kvality a funkčnosti.

Těší nás, že se nám daří tvořit NUGGET TEAM z jezdců, kterých si vážíme pro stoprocentní nasazení a zaujetí pro extrémní sporty. Jejich dobré umisťování na závodech a exhibicích nás přesvědčuje o tom, že jsme vybírali správně a jsme rádi, že můžeme k jejich výsledkům napomáhat.

Sortiment:
Bundy (59), Kalhoty (41)