Hlavní sekce

NEFF

Freeride.cz » Buyers guide » NEFF

Země původu: USA

Rok založení: 2001

Český team NEFF:
David Čonka, Radim Hovád, Ben Cristovao, Roman Kuřil, Jakub Smyček, Martin Švidrnoch, Honza Kapolka, Tamara Podmolíková

Mezinárodní team NEFF:
Nate Bozung, Andreas Wiig, Travice Rice, Johni Malmi, Travice Kennedy

Český web NEFF: www.fsed.cz

Web NEFF: www.neffheadwear.com

Neff je kategorie sama pro sebe, vznikl skromně v roce 2001 v Kalifornii, ikdyž původní myšlenka začala v Utahu. Neff se rychle stal ikonou, kterou každý rozpozná. Díky pestrým barvám, skvělým vzorům a široké nabídce modelů, si budete jisti, že Neff čepice nebo něco jiného Vám perfektně padne. Neff nedělá pouze čepice a kšiltovky, ale také softshell bundy, streetové bundy, šály, šátky, trička, mikiny, opasky a pletené obaly na sluchátka.
Neff má kořeny ve snowboardingu, což je také vidět na jeho snb týmu v čele s Nate Bozungem, který je nyní už ve funkci team managera. Má na starosti takové jména, jako jsou napřiklad : Eddie Wall, Travis Rice, Lauri Heiskari, Johni Malmi atd
Neff je založen na designu mimo zaběhlé koleje a také na produktu, který je jedinečný a osobitý. To je také důvod proč se shoduje s filozofií graffiti, která je vyjádřením jak to Shaun Neff cití.Vliv hip hop hudby je taktéž patrný na kolekci Neff. Hip hop jede na vlně jasných a pestrých barev stejně jako kolekce Neff.

Na český trh vstoupil NEFF v zimní sezóně 2007/2008.

Sortiment:
Čepice (10), Fleece (2)

Ukázka produktů