Hlavní sekce

Amplid

Freeride.cz » Buyers guide » Amplid

Země původu: Německo

Rok založení: 2005

Český team Amplid:
Amplid CZ snb team: Jakub Smyček, Marek Wrzecký, Simona Kučová Amplid CZ ski team: Ondra Beneš, Martin Knybel, Jan Balcar

Mezinárodní team Amplid:
Amplid snb team: Seth Hill, Benny Deeg, Luke Thorington, Stefan Falkies, Bibi Pekarek, Matti Kinnunen Amplid ski team: Tom Walish,Alex Martini,Mati Imbert, Teddy Berr, Cato Laegreid, Dennis Ehlert, Pako Benguerel

Český web Amplid: www.fsed.cz

Web Amplid: www.amplid.com

AMPLID je mladá a nadějná evropská značka na poli freeskiingu a snowboardingu, kterou založil v roce 2005 několikanásobný světový vítěz ve snowboardingu Peter Bauer společně s bavorským freeskierem Anian Trainerm. Peter čerpá ze své 21 leté zkušenosti, kterou sbíral během svého působení v snowboard průmyslu. Anian závodil několik let ve freeskiingu a teď se soustředí zejména na design a fotografovaní.
„Amplid je o lidech, o kamarádech, kteří mají stejné myšlenky, bez ohledu na fakt, jestli jezdí na jednom prkně nebo na dvou. Amplid je tým mladých a schopných lidí, kteří neustále hledají co by zdokonalili. Je proti „rasismu" v parcích a prašanu. Amplid je o ježdění, o perfektním vybavení, pro stálém hledání dokonalého kickeru, zábradlí nebo prašanu"
Současně Amplid nabízí 10 typů lyží a 10 typů snowboardů. Součástí nabízených produktů jsou ski a snb vázaní, hůlky a také streetové oblečení.

Sortiment:
Snowboardy (9)

Ukázka produktů