Freeride.cz

Hlavní sekce

Země původu: Česká republika

Rok založení: 2016

Český web Beany: www.beany.cz

Beany je ryze česká značka, která se zaměřuje výhradně na výrobu sportovní výbavy pro děti. Za zrodem značky stojíme my rodiče, kteří chceme pro své děti (ostatně jako ve všem) i ve sportu to nejlepší, což je zárukou toho, že naše výrobky  splňují ty nejpřísnější požadavky.

Co uděláte po téměř 20 letech zkušeností z oblasti obchodu a výroby sportovního zboží, když zjistíte, že pro vaše děti a děti vašich přátel a známých nejste kolikrát schopni na trhu najít výrobek, se kterým byste byli po všech stánkách spokojení? Navrhnete si jej a necháte vyrobit sami. Tak by se dal stručně vysvětlit důvod pro vznik čistě dětské značky kvalitního sportovního vybavení Beany.

Šli jsme do toho s tím, že chceme vyrábět zboží skutečně pro děti, jim na míru a ne jen zmenšené verze dospěláckého vybavení. Dětské sportovní zboží je jednoduše středobodem našeho zájmu. Není to nutné zlo a nezbytný doplněk jako u mnoha jiných. Víme, že dětské potřeby jsou od těch dospěláckých velmi odlišné. Proto se důkladně věnujeme hledání nejvhodnějších technologických postupů a konstrukcí, řešíme kvalitní dětský design, snižujeme váhu produktů, přemýšlíme nad snadností jejich ovládání a užívání, klademe důraz na bezpečnost… Prostě se snažíme přinášet radost jak dítěti, tak jeho rodiči. Vítejte u nás.

Sortiment:
Snowboardy (56), Vázání (4), Boty (4), Helmy (4), Lyže (26)