Freeride.cz

Hlavní sekce

Země původu: Česká republika

Český web Lamax: lamax-electronics.com

Jsme duší i tělem sportovci a již od svého vzniku děláme produkty pro vás. Ať už jezdíte freeride, zdoláváte skalní masivy nebo jen chodíte na túry, kvalitní elektronika značky Lamax je s vámi na každém kroku, připravena poprat se s přírodou.

Naší původní specializací jsou sportovní (akční) kamery. Zaměřili jsme se hlavně na vysokou kvalitu a přidali spoustu příslušenství, abyste mohli kameru rovnou využívat ve většině situací, bez dalších nákupů. V letošním roce přicházíme s řadou Beat, bezdrátovými bluetooth reproduktory a sluchátky. Díky jejich všestrannosti a uživatelské přívětivosti se hodí jak na svah, tak do postele.

Potřebujete poradit? Něco se vám rozbilo? Není problém. Zakládáme si na špičkovém a rychlém servisu. Do týdne vám v pohodě vyřídíme reklamaci a vy můžete frčet zpátky do hor.

Jako mladá značka se těšíme stále vyššímu zájmu a důvěře nejen sportovců. Tým mladých talentů, které podporujeme, se neustále rozrůstá, namátkou bratři Porkertové, Rišo Tury, Michal Prokop a mnoho dalších. Jejich zkušeností z terénu využíváme i ve vývoji nových produktů.

Sortiment:
Sluchátka (3), Akční kamery (3)