Freeride.cz

Hlavní sekce

Země původu: USA

Rok založení: K2 Skis 1962, K2 Snowboarding 1987

- K2 SNOWBOARDING
Značka K2 snowboarding je generálním partnerem snowparku Freestyle Area ve Vítkovicích v Krkonoších. Více info na: freestylearea.eu
Značka K2 snowboarding byla založena v roce 1987 v USA a prožila celý vývoj snowboardového průmyslu od jeho počátku. Jako jedna z vedoucích značek na světovém trhu neustále vyvíjí nové technologie z nichž některé se staly právě tím, co dělá značku K2 snowboarding originální.
K2 snowboarding nabízí ucelenou řadu produktů, kde najdete jak snowboardy, vázání, boty, helmy, backcountry program (splitboardy, lopaty, sondy, helmy, hole atd.), batohy, obaly na prkna, fashion doplňky a nově také brýle s kvalitní optikou Carl Zeiss. Všechny produkty jsou šité přímo na míru svým uživatelům podle toho jakého jsou pohlaví, jakým způsobem, na jaké úrovni a kde nejčastěji jezdí. Základním stavebním kamenem při vývoji K2 produktů je použití těch nejvhodnějších materiálů, ověřených konstrukcí a technických dovedností získaných během téměř 30 let, co se výrobě snowboardového vybavení věnuje. A protože se K2 nespokojí se standardní produkcí, snaží se technologie ve spolupráci se svým teamem jezdců a technologů neustále vylepšovat a pokračovat dál po cestě inovací tak, jako tenkrát na začátku v roce 1987, kdy byl snowboarding ještě v plenkách.

- K2 SKIS
Značka K2 skis je generálním partnerem snowparku Freestyle Area ve Vítkovicích v Krkonoších. Více info na: freestylearea.eu
Značku K2 skies založili v USA ve státě Washington roku 1962 bratři Bill a Don Kirschner - proto tedy název značky K2. Od počátku si značka šla svým směrem a vždy vybočovala z řady. Jako první na trh přišla značka K2 s kolekcí freeride a freestyle tedy twin-tip lyží, nebo třeba technologií opředení jádra lyže laminací.

Sortiment:
Snowboardy (129), Vázání (34), Boty (36), Helmy (46), Batohy (1), Board bagy (6), Cestovní tašky (6), Lyže (64), Hůlky (18)