Freeride.cz

Hlavní sekce

Země původu: Island

Rok založení: 2015

Web Atrip: atripapparel.com

Otrávený sportovním vzhledem zimního technického oblečení, rozhodl se Halldor Helgason založit Atrip apparel, ridery řízenou značku pro všechny badass lidi. Atrip vyrábí ridable oblečení, které podporuje jakýkoliv zvláštní zájem co máš. S kolekcí, která vypadá stejně dobře ve městě, jako je funkční na sněhu, se neboj přidat do našeho #specialinterestclub.

Halldor - "Mám rád funkční streetwear s decentními logy, nic šíleného. Vždycky jsem raději používal jednoduše vypadající streetwear než super technické, sportovně vypadající zimní oblečení. Trávím spoustu času v zimních městech, takže jsem chtěl vytvořit oblečení, které podporuje jakékoliv zvláštní zájmy ve studeném počasí. K mým zájmům patří především snowboarding, skateboarding, chilling a party. Nemám rád, když se musím mezi těmito aktivitami převlékat, takže jsme navrhli kolekci, kterou můžeš nosit ve městě, jít v ní do baru, a zároveň je plně funkční pokud vyrazíš na hory. Mám pocit, že toto tu nyní chybí.

Ve spojení se značkou Atrip apparel máme taky Special Interest Club. Chci mít každý rok různé téma postavené na zvláštních koníčcích a zájmech. Může to být cokoliv: snowboarding, black metal, jezení krevet, letadla... já nevím - může to být jakýkoliv šílený zájem, který mě povede k vytvoření Atrip Special Interest Clubu, a přidat se může každý!"

Sortiment:
Bundy (11), Čepice (5), Kalhoty (4), Šátky (1), Ponožky (2)